Яценюк: Перестаньте нас лякати відставкою

Яценюк: Перестаньте нас лякати відставкою

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк пояснив, чому деякі міністри відкликали свої заяви про відставку.

Про це він розповів під час «10 хвилин із Прем'єр-міністром», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Моя команда і я не будемо зупинятися на половині дороги проведення реформ. Саме тому українські міністри прийняли рішення повернутися назад до уряду, для того, щоб проводити ці зміни у країні», - сказав він.

Глава уряду підкреслив: якщо будь-хто з політичних діячів вважає, що цей уряд не виконує програму і не проводить реформи, то до парламенту можна внести резолюцію недовіри уряду і проголосувати відповідну відставку. 

«Але перестаньте нас лякати відставкою. Ми прийшли сюди працювати задля реальних змін у країні. І зараз мова йде не про персоналії, а про конкретні ціннісні речі, про економічну програму стабілізації ситуації у країні і про політичну стабільність в Українській державі. У боротьбі за владу і хлібні місця деякі політики забули, що Україна знаходиться у стані війни, яку оголосила Росія, що ми не подолали економічну кризу і що люди очікують реальних змін у країні», - наголосив Яценюк.

Прем’єр також закликав: якщо хтось має альтернативну програму – беріть відповідальність на себе.

«Але ми будемо далі продовжувати іти цим шляхом, шляхом побудови сильної, суверенної, європейської України», - резюмував Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-