Росія запропонувала проект Конституції з українським Кримом – Безсмертний

Росія запропонувала проект Конституції з українським Кримом – Безсмертний

Укрінформ
Російська сторона в Мінську передала Україні нові документи щодо змін до Конституції, згідно з якими Крим визнається територією України.

Про це "Українській правді" розповів представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.

"Документи щодо змін до Конституції, про які говорив Борис Гризлов, ми побачили за 30 хвилин до завершення роботи. Хоча ця вакханалія тривала з 11 ранку", - зазначив він.

Безсмертний заявив про маніпуляції, які хочуть здійснити опоненти, але зазначив, що в тих документах автономна республіка Крим належить Україні.

«Радує, що в цьому поданому документі республіка Крим і Севастополь визнані як територія України», - наголосив Безсмертний.

«Що стосується цього "документу", то він має відношення до процесу, як я до балету. Відповідь наша дуже проста – процедура щодо внесення змін до Конституції перебуває в розпорядженні суверенного українського народу і ним на те уповноваженого органу - ВР. І цей орган має приймати рішення, що і як робити. Тому записки без адреси і підпису треба гвинтом чіпляти, а не передавати українській делегації і тим більше представнику і головуючому від ОБСЄ», - заявив Безсмертний.

Він додав, що після того, як опоненти передали ці папери, засідання закрилося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-