Саакашвілі не збирається йти у відставку

Саакашвілі не збирається йти у відставку

Укрінформ
Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що не має наміру подавати у відставку.

Про це він сказав під час прес-конференції, яку транслював телеканал "112 Україна".

"Я не збираюся подавати у відставку, не збираюся робити якісь інші заходи, хай вони відповідають. Я не буду відступати, їм це і потрібно, щоб я відступив", - заявив він.

Також Саакашвілі сказав, що не вважає себе "гастролером" в Україні.

"Я хочу відповісти прем'єр-міністру Яценюку, який називає мене гастролером... Я з гордістю ношу цей паспорт (громадянина України – ред.). Цей паспорт не просто формальний документ, цей паспорт моє зобов'язання перед українським народом, перед народом нашої країни", - заявив Саакашвілі.

При цьому він заявив, що не збирається нікуди їхати з України.

"Я вирішив присвятити своє життя справі очищення української влади та прогресу української держави, і я від своєї справи нікуди не відступлюся ні на крок. Я розраховую на справедливу і принципову позицію президента України, тому що справа стосується головних речей, за якими ми маємо, в тому числі Президент, зобов'язання перед українським народом", - заявив Саакашвілі.

Як раніше повідомляло агентство, у понеділок, 14 грудня, на засіданні Національної ради реформ відбулася сварка між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі, в ході якої Аваков облив Саакашвілі водою. До конфлікту приєднався і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який назвав одеського голову ОДА "гастролером".

Пізніше Саакашвілі зажадав від прес-служби Адміністрації президента опублікувати відеозапис сварки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-