Саакашвілі розповів свою версію скандалу на Нацраді реформ

Саакашвілі розповів свою версію скандалу на Нацраді реформ

Відео
Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі розповів подробиці інциденту на Нацраді реформ, де у нього виник конфлікт з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це він заявив в ході конференції, яку транслював телеканал "112 Україна".

"Спочатку він (Аваков, – ред.) почав (говорити, – ред.), що я незвично дипломатичний, що по телевізору зазвичай більш різко виступаю, хоча це не так, я виступав так, як і завжди, і потім перейшов на образи. Він почав звинувачувати, у відповідь на ті факти, які я виклав, звинуватив мене в корупції, зловживанні службовим становищем, почав говорити про мої якісь мільярди, які я, нібито вкрав. Це улюблені тези російської пропаганди, після чого зажадав, щоб я забрався з його рідної України. Моя відповідь була цілком конкретна, я сказав, що дійсно йде злодійство, і я вважаю, що міністр, у тому числі, замішаний в ньому", – сказав Саакашвілі.

Після чого, за словами Саакашвілі, Аваков перейшов на нецензурну лайку, за що отримав зауваження президента, що не можна лаятися в такій ситуації. Далі він спробував "запустити стаканом" у Саакашвілі і вчинити бійку.

"Після цього прем'єр-міністр Яценюк назвав мене гастролером, закликав мене забратися з країни", - заявив Саакашвілі.

Губернатор також вимагає опублікування повного відео із засідання Нацради реформ.

Як раніше повідомляло агентство, у понеділок, 14 грудня, на засіданні Національної ради реформ відбулася сварка між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі, в ході якої Аваков облив Саакашвілі водою. До конфлікту приєднався і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який назвав одеського голову ОДА "гастролером".

Пізніше Міхеїл Саакашвілі зажадав від прес-служби Адміністрації президента опублікувати відеозапис сварки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-