Геращенко звинуватив Саакашвілі в перевищенні повноважень

Геращенко звинуватив Саакашвілі в перевищенні повноважень

Укрінформ
Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі перевищує свої повноваження і діє неетично.

Про це в коментарі, який транслювався в прямому ефірі "112 Україна" заявив депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"У цивілізованій державі не відбувається, щоб губернатор замість того щоб займатися господарством області, займався публічною діяльністю. По-моєму, він живе в телеекрані. Факти, які відомі панові Саакашвілі, я рекомендую викласти в заяві Антикорупційне бюро", - заявив Геращенко.

За його словами, з конфлікту, який стався між губернатором Одеської області Михайлом Саакашвілі і міністром МВС Арсеном Аваковим під час засідання Нацради реформ повинен зробити висновки Глава держави.

Сам же Саакашвілі під час своєї прес-конференції, на якій розповів про те, що трапилося на Нацраді реформ, вже встиг відреагувати на заяви нардепа.

«Ці розмови старого корупційного міжсобойчика, що треба писати заяви – це все я проходив... Я пішов три дні тому в НАБУ, написав заяву... Крім того, прокуратура Одеси підготувала всі матеріали, які при першому запиті НАБУ вони видадуть... Я думаю, що НАБУ має займатися і мною – я прийшов туди і сказав: вони мене в чомусь звинувачують, нехай мене першого перевірять. Я довіряю НАБУ, там людей набрали не по політичним або клановим принципом. Нехай вони все перевірять, нехай і мене допитають – я до цього готовий», - заявив Саакашвілі.

Раніше повідомлялося, що між губернатором Одеської області Михеилом Саакашвілі і міністром МВС Арсеном Аваковим під час засідання Нацради реформ стався конфлікт, під час якого Аваков облив Саакашвілі водою.

До конфлікту приєднався і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який назвав одеського голову ОДА "гастролером".

Пізніше Саакашвілі зажадав від прес-служби Адміністрації президента опублікувати відеозапис сварки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-