У БПП хочуть спершу бюджет, а вже потім перестановки в уряді

У БПП хочуть спершу бюджет, а вже потім перестановки в уряді

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко закликав народних депутатів наразі опрацювати і затвердити Податковий кодекс та бюджет на наступний рік, а питання кадрових перестановок в уряді поки відкласти.

Про це він заявив під час виступу з трибуни ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я закликаю всю Верховну Раду роз'єднати 2 політичні процеси - дебати навколо майбутнього уряду і дебати навколо податкового та бюджетного документів. Жоден Прем'єр-міністр - ні діючий, ні теоретично новий - не зможе справитися з управлінням країною без оновлення Податкового кодексу, прийняття бюджету лише до кінця поточного місяця. Нам належить професійно, максимально відсторонившись від партійних інтересів, затвердити Податковий кодекс в інтересах середнього класу та вітчизняного виробництва, затвердити бюджет, мінімізувавши неприємні речі для усього українського населення, і лише після цього приступити до обговорення майбутнього українського уряду», - підкреслив Луценко.

Водночас він висловив сподівання, що цього тижня Кабінет міністрів внесе до парламенту оновлений Податковий кодекс зі зменшеними ставками податку, а в першому кварталі наступного року подасть законопроект про радикальне спрощення адміністрування всіх податків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-