Сергій Борзов: Друзі з Німеччини передали  Вінниччині п'ять фур вантажу на 400 тисяч євро

Сергій Борзов: Друзі з Німеччини передали Вінниччині п'ять фур вантажу на 400 тисяч євро

Укрінформ

Друзі з Німеччини не втомлюються допомагати Вінниччині: обласний гуманітарний штаб отримав п'ять фур вантажу майже на 400 тис. євро.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що вантаж, який Вінницька область отримала з Німеччини, організували і доставили позаштатні радники Начальника ОВА Сергія Борзова, меценати Павло Михайлов та Віталій Костюк.

«Дякую надійним друзям, вінничанам Павлу Михайлову та Віталію Костюку – за постійну підтримку Вінниччини. Для закладів Вінниччини  доставлено 5 фур чергової гуманітарної допомоги з Німеччини вартістю майже 400 тис. євро. Лише медикаментів  закуплено на суму майже 170 тисяч євро», - зазначив начальник ОВА Сергій Борзов, який відвідав обласний гуманітарний штаб.

Цю допомогу брати-меценати самостійно збирають у Німеччині, фінансують, вантажать та доправляють в область.

«Цього разу  вантажівки, які ми доставили  у Вінницю, заповнені  засобами гігієни, лікарняними ліжками, а також рідкісними дороговартісними медикаментами та іншими важливими речами. Це все ми зібрали як за власний рахунок, так і за допомогою наших європейських партнерів», - коментує Павло Михайлов.

Брати-меценати постійно контактують з Начальником Вінницької ОВА  Сергієм Борзовим.

«Ми координуємо всі нагальні потреби, які виникають. Разом визначаємо, який товар потрібен і спільними зусиллями з нашими партнерами шукаємо, допомагаємо та привозимо. Це  по рахунку вже 29 фура. Перед цим доставили 9 вагонів гуманітарної допомоги. Все разом у грошах приблизно 3,8 млн. євро. Ми не втомлюємося, працюємо задля перемоги!» - додає Віталій Костюк.

Читайте також: «Вінницький бізнес адаптувався до реалій війни» - начальник ОВА

Для медичних та соціальних закладів області надійшли УЗД апарат, апарат для діалізу, ліжка інтенсивної терапії та дитячі ліжка, засоби гігієни і медичні препарати (антибіотики 4-го покоління, кровоспинні, знеболюючі), а також ковдри, ліжка, подушки, пральний порошок та засоби гігієни.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-