Федоров розповів про нові антиросійські санкції від технологічних компаній

Федоров розповів про нові антиросійські санкції від технологічних компаній

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, які технологічні компанії підтримали Україну і ввели санкції проти росії.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

Зокрема, Федоров зазначив, що застосунок «Альфа-банку» видалили з Google Play.

Також ЮMoney видалено з Google Play. «Раніше встановлений застосунок працює як завжди, також всі можливості ЮMoney доступні у вебверсії та мобільній версії сайту. Чекаємо на App Store», - заявив Федоров.

Крім того, Paramount припиняє показ телеканалів у росії - до списку цих каналів входить MTV і Nickelodeon.

«Підконтрольні Кремлю Яндекс і VK видалили Instagram і Facebook з пошукової видачі. Залізний купол накриває», - зазначив Федоров.

Читайте також: Українська ІТ-компанія створила сервіс, що виявляє приховані зв'язки з росією

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортні обмеження. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-