Депутат назвав заяви Шефіра сценарієм падіння України

Депутат назвав заяви Шефіра сценарієм падіння України

Укрінформ
Заяви Бориса Шефіра - представника команди Володимира Зеленського - щодо мовного закону, можливості домовленостей з президентом РФ тощо є сценарієм падіння України.
Таку думку висловив народний депутат Олександр Сочка (фракція "Народний фронт") у Facebook.

"Коли у команді Президента Зеленського кажуть, що з Путіним можна домовитися, а якщо "не вдасться", "будемо оголошувати справжню війну" - мурашки по шкірі... І про квоти, і про відміну закону про українську мову і т.д... Але найтрагічніше, що у команді Верховного Головнокомандувача бачать сценарій "ми оголосимо війну" - це не сценарій кіно, це сотні тисяч смертей українців і знищена Незалежність", - написав Сочка.

За його словами, у разі реалізації такого сценарію - це буде "подарунком Путіну", який п'ять років модернізував російську армію, і у разі "оголошення війни" Києвом отримає легітимне право з точки зору міжнародної спільноти відправити свої танки на Харків, Запоріжжя, Київ - аж до Львова.

"Це сценарій падіння країни", - резюмував депутат.

Читайте також: Директор "Студії Квартал-95" став першим помічником Президента

Як повідомлялося, співвласник студії "Квартал 95" Борис Шефір в інтерв'ю "Детектор медіа" розповів, що очікує від нового президента відміни мовних квот, відміни мовного закону. Шефір також заявив, що з Путіним "можна домовитися".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-