На

На "мосту Кличка" тріснуло ще одне скло - ЗМІ

Відео
Укрінформ
На новому пішохідному мосту в Києві під час заміни захисної плівки-скла, пошкодженої напередодні, тріснув ще один елемент скляної підлоги.
Про це повідомляє у понеділок у Facebook ресурс "Київ Оперативний".

"Щойно, під час заміни побитого скла, ще одне скло втомилося", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кличко обіцяє, що захисне скло на новому мосту відновлять протягом доби

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 25 травня, за участю мера столиці Віталія Кличка відбулося відкриття пішохідно-велосипедного мосту, що з’єднує парк "Володимирська гірка" з аркою Дружби народів.

Проте вже 26 травня на новому мосту тріснули два скла, людей евакуювали.

На сторінці dtp.kiev.ua у Facebook повідомлялося, що хулігани вночі знизу обстріляли з нарізної зброї новий міст, і скло вкрилося тріщинами.

У відділі комунікації поліції Києва Укрінформу заявили, що правоохоронці проведуть перевірку інформації щодо обстрілу скляного пішохідного мосту.

Зі свого боку, мер Києва Віталій Кличко під час спілкування з киянами на мосту, оглянувши місце вандалізму, заявив, що захисне скло-плівку, яке пошкодили вандали на двох елементах скляної підлоги нового пішохідного мосту, відновлять протягом доби.

Він зауважив, що багатошарове гартоване скло, що встановлене під захисним склом-плівкою, – неушкоджене. Мер також зазначив, що окрім камер спостереження, які встановлені на мосту, додаткові засоби відеоспостереження встановлять і знизу, під мостом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-