Кредити онлайн: як отримати гроші на карту за 15 хвилин

Кредити онлайн: як отримати гроші на карту за 15 хвилин

Укрінформ

Ринок кредитування активно розвивається в інтернеті. Приватні компанії розробляють потужні кредитні платформи на сайтах, прискорюючи і спрощуючи процедуру позики і повернення грошей до мінімуму.

Ще 3-4 роки тому за кредитом доводилося відправлятися в банк або в офіс МФО, а тепер все більше фінансових організацій дають можливість подати заявку на сайті і отримати кредит онлайн без контакту з оператором.

Процедура оформлення кредиту онлайн

Перш за все треба вибрати МФО з відповідною процентною ставкою і кредитним лімітом, і пройти онлайн-реєстрацію. Щоб убезпечити себе та своїх клієнтів, МФО пропонує пройти процедуру верифікації. Для цього треба зробити фотографію з паспортом в руці, фотографію банківської карти і вказати номер телефону. Система заблокує на карті клієнта заставу в 1-5 гривень і надішле код безпеки в смс. Після введення коду сума застави буде розблокована. Ця схема потрібна для того, щоб шахраї не могли оформити кредит на чужий паспорт, оскільки їм знадобиться доступ до банківської картки й телефону власника документів.

Якщо система перерахування грошей працює в режимі 24/7, то після нічної заявки на кредит гроші відразу прийдуть на карту позичальникові, інакше платіж відбудеться лише зранку в 8:00-9:00. Переказ коштів миттєвий, але можливі затримки з технічних причин, наприклад, перед святами, коли люди активно беруть кредити на подарунки. Тому якщо кредит потрібен терміново, треба уважно прочитати умови компанії, перш ніж зробити вибір.

Переваги миттєвого онлайн-кредитування:

  • Процедура оформлення займає 20-30 хвилин для першого кредиту, оскільки компанія перевіряє дані позичальника. Зареєстрованим клієнтам кредит видають за кілька хвилин.
  • Для отримання грошей не потрібна хороша кредитна історія. Якщо фінансовий рейтинг уже зіпсований, то своєчасне повернення 2-3 швидких кредитів поліпшить КІ.
  • Не треба нікуди їхати, для отримання кредиту підійде будь-який мобільний пристрій з підключенням до інтернету — ПК, ноутбук, смартфон, планшет. Тому отримати кошти на рахунок можна з будь-якої частини земної кулі.
  • Оформивши заявку онлайн, позичальник може отримати кредит готівкою в офісі компанії або за допомогою послуги «кредит на дому».
  • Оформити заявку і отримати гроші можна 24 години на добу, тому клієнт не залежить від режиму роботи офісу компанії.
  • Швидкий кредит видають майже завжди, відмови бувають тільки в 4-5% випадків і частіше за все пов'язані з наданням невірної інформації.

Якщо компанія працює тільки в інтернеті, то після винесення позитивного рішення кредит відразу переводять клієнту на рахунок. Інші компанії переводять гроші через інтернет тільки при повторному зверненні, а за першим кредитом треба підійти у відділення компанії. Там гроші можна взяти на картку або готівкою на руки.

При оформленні заявки онлайн кредит перераховують на банківську карту клієнта. Якщо її немає, можна скористатися віртуальним гаманцем — qiwi, paypal, webmoney і іншими. У них свої плюси і мінуси: наприклад, їх неможливо втратити. За платежі з гаманців немає комісії і переказ коштів займає 2-3 хвилини. Але для великих сум кредиту — від 8000 гривень — МФО воліють використовувати пластикову карту.

Погасити швидкий кредит на сайті через особистий кабінет можна за 3-5 хвилин. Більшість компаній приймає платежі з будь-якої картки, на якій є достатня сума, а не тільки з особистої картки клієнта, на яку був переведений кредит. Головне зробити платіж до закінчення дії договору, щоб уникнути нарахування штрафів і зниження власного кредитного рейтингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-