Sasha Ray презентувала новий трек «Мир в тебе утонет»

Sasha Ray презентувала новий трек «Мир в тебе утонет»

Укрінформ

Sasha Ray презентувала новий трек «Мир в тебе утонет» талановитого композитора, саундпродюсера, аранжувальника Андрія Ігнатченко, засновника студії звукозапису IKSIY MUSIC, де записують свої треки провідні виконавці української естради.

Новий рік для Sasha Ray почався із запису нової пісні «Мир в тебе утонет».

Вона пронизана чарами любові і очікуванням дива. Під цю мелодію приємно буде мріяти і танцювати. Композитор і автор пісні Андрій Ігнатченко написав для співачки легку танцювальну композицію, яка створить атмосферу романтичного свята. Нова пісня припаде до смаку всім шанувальникам творчості Sasha Ray.

Кожна робота молодої виконавиці наповнена щирою любов'ю, красою і зігріваючим душу теплом. Це те, чого так не вистачає в сучасному суспільстві: пісні Саші нагадують людям про справжні цінності і про те, що дійсно важливо в житті — внутрішня гармонія, любов і доброта.

Душа і щирість сучасної естради

Зворушлива зовнішність молодої артистки прекрасно поєднується з її енергійним і працьовитим характером. Щороку співачка записує нові треки: так, минулого року було записано три нові пісні і знятий кліп. Цей рік не буде винятком: вже написаний сценарій кліпу на цю пісню і плануються записи ще кількох нових пісень.

Шанувальники із задоволенням стежать за сторінкою співачки в Instagram @sasha.ray.

Саме тут з'являються свіжі фото і відео зі зйомок і з особистого життя дівчини. На своїй сторінці Саша щиро ділиться з фанатами радісними моментами і думками. Нові пісні й прем'єри кліпів можна подивитися на ютуб-каналі співачки та на її офіційній сторінці sasharay.com.

Контакти: sasharayofficial@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-