Що таке конвектор і як його обрати

Що таке конвектор і як його обрати

Укрінформ
В даний час на вітчизняному ринку представлений широкий асортимент конвекторів, які поділяються на два види: газові та електричні. Незважаючи на меншу продуктивність, люди частіше купують електричні пристрої, які відрізняються простою установки і мобільністю.

При виборі таких конвекторів покупці повинні орієнтуватися не тільки на їх вартість, а й на необхідні для безвідмовної експлуатації технічні параметри.

Особливості електричних конвекторів

Електричний конвектор являє собою пристрій, призначений для обігріву житлового або промислового приміщення. В процесі роботи нагрівальний елемент конвектора починає генерувати гаряче повітря, який надходить в приміщення через спеціально призначені для цих цілей решітки. Люди, які вже експлуатують такі пристрої в міських квартирах і заміських будинках, відзначають наступне:

  • в приміщеннях не виникає ніякого шуму;
  • під час роботи пристрою не сушиться повітря;
  • за рекордно короткий час пристрій створює в приміщенні комфортний температурний режим і підтримує його протягом усього часу роботи.

Електричні конвектори можуть встановлюватися на горизонтальні поверхні, так як у них для цього передбачені ніжки. При необхідності люди можуть здійснювати настінний монтаж, використовуючи для цього кронштейни, що входять в комплект практично кожного пристрою.

Конструкційні особливості електричних конвекторів

Якщо люди прагнуть придбати якісні конвектори, то їм необхідно звернутися до спеціалізованої торговельної точки, офіційний сайт якої знаходиться за адресою http://gorvozduh.ua. У представленому увазі відвідувачів віртуальному каталозі можна знайти різноманітні моделі електричних конвекторів. Такі пристрої мають наступні конструктивні особливості:

  • нагрівальний елемент (закритого типу), який працює при температурному режимі, що не перевищує 75 градусів;
  • радіатор (як правило, він виготовляється з алюмінію);
  • термостат (вбудований в пристрій);
  • температурний датчик, завдяки якому пристрій підтримує заданий режим і таким чином економить електричну енергію.

Обшивка електричних конвекторів зазвичай виготовляється зі сталі (гальванізованої). Завдяки якісній обробці елементи, виконані з металу, що не піддаються корозії і впродовж багатьох років зберігають зовнішній вигляд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-