Паралія Катеріні – вічне літо на узбережжі Егейського моря

Паралія Катеріні – вічне літо на узбережжі Егейського моря

Укрінформ
Паралія Катеріні – невелике курортне містечко в Греції, розташоване на мальовничому узбережжі Егейського моря. 

Столиця області Пієрія. Воно славиться своєю красивою природою, бездоганною екологією, сучасною інфраструктурою і нескінченними можливостями для відпочинку. Це дійсно магічне і чарівне місце в Європі, де більше 300 днів на рік панує тепла сонячна погода.

Біля міста є безліч мальовничих курортних сіл і селищ, які приваблюють туристів з усього світу. Тут живуть доброзичливі і гостинні люди, які оберігають свої старовинні традиції і культуру, і завжди раді туристам та новим сусідам.

Будиночок біля моря

Якщо ви коли-небудь мріяли жити в теплому місці з видом на море, то нерухомість в Паралія Катеріні вже чекає на вас! З компанією Grekodom Development ви зможете в найкоротший термін оформити угоду, отримати посвідку на проживання в Греції, і вже через 7-10 днів заселитися в своє грецьке гніздечко на морському узбережжі.

Погода та клімат

Клімат в Паралія Катеріні дуже сприятливий для життя та відпочинку. Пляжний сезон тут досить тривалий. Безхмарне небо, теплий пісок і ласкаве море радують відпочиваючих з травня по жовтень. Пік літньої спеки доводиться на середину липня, в цей час температура повітря досягає позначки +35 градусів, але від спеки рятує приємний морський бриз і п'янке повітря з ароматами хвойних лісів і цитрусових садів. Дощі тут йдуть дуже рідко, і тільки взимку. Оксамитовий сезон триває з початку вересня до кінця жовтня. Температура в ці місяці не опускається нижче +21.

Розваги

У Паралії Катеріні є великий вибір розваг на будь-який смак. Шанувальники активного відпочинку зможуть кататися на водних лижах, зайнятися дайвінгом, тут є багато доріжок для велопрогулянок, школи гольфу, дайвінгу і кінного спорту. А у декількох кілометрах від міста знаходиться легендарний Олімп, де можна зайнятися альпінізмом, а взимку кататися на лижах чи сноуборді. Любителі вечірок будуть в захваті від місцевих нічних клубів, які славляться своїми дискотеками на всю Грецію.

Як дістатися

Місто знаходиться неподалік від Салонік, другого грецького мегаполісу, в якому є міжнародний аеропорт Македонія. Прямі рейси в Салоніки виконуються з найбільших міст України: Києва, Одеси, Львова, Харкова та Дніпропетровська. Від Салонік до Паралії Катеріні можна дістатися на автобусі або взяти в оренду автомобіль. Салоніки і Паралія Катеріні з'єднує швидкісна автомагістраль, тому дорога не займе у вас більше 20 хвилин

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-