Банки Китаю готові вкластися у «шовковий шлях» до України

Банки Китаю готові вкластися у «шовковий шлях» до України

Укрінформ
Посол КНР Чжан Сіюнь заявив, що китайські банки готові вкладати в об'єкти інфраструктури в Україні в рамках ініціативи «Новий шовковий шлях».

Про це китайський дипломат розповів на зустрічі з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

«Чжан Сіюнь запевнив, що в рамках «Нового шовкового шляху» існує потенційна готовність китайських банків інвестувати в інфраструктурні об'єкти України, та запропонував міністерству підготувати презентації інвестиційних проектів для представників бізнесу КНР», йдеться в повідомленні.

Сторони домовились про продовження співпраці, в тому числі в межах запланованого на липень засідання міжурядової комісії Україна-КНР. Чжан Сіюнь відзначив позитивні тенденції в роботі міністерства та підвищення активності української сторони у відносинах КНР, повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, «Новий шовковий шлях» - це ініціатива Китаю, суть якої - створення єдиної системи інфраструктурних та торгових шляхів у Євразії, що об'єднає східну та західну частини континенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-