Київ передав ще майже пів тисячі безпілотників для бійців 112 бригади тероборони

Київ передав ще майже пів тисячі безпілотників для бійців 112 бригади тероборони

Фото
Укрінформ
Столиця передала майже 500 БПЛА різних типів на Донбас до бійців 112-ї бригади ТРО міста Києва.

Про це у Телеграмі повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Громада Києва продовжує допомагати нашим захисникам. Чергова партія такого необхідного обладнання - майже 500 БПЛА різних типів, закуплених за кошти столиці, вирушили на Донбас до бійців 112-ї бригади ТРО міста Києва», – написав Кличко.

Він зазначив, що минулого року місто спрямувало за запитами 112-ї бригади на її оснащення понад 236 мільйонів гривень і продовжує допомагати цього року.

Мер столиці зауважив, що загалом за кошти громади бригада придбала вже понад 2000 БПЛА. Зокрема, 1850 FPV-дронів, 4 важких ударних бомберів, 235 розвідувальних БПЛА.

«Бійці зазначають, що цей вид озброєння допомагає нищити ворога більш ефективно і зберігати життя захисників», – прокоментував Кличко.

Також на кошти, виділені столицею, військові 112-ї бригади, зокрема, обладнали полігон для підготовки бійців до виконання бойових завдань, ремонтують автомобілі та транспорт спецпризначення.

Читайте також: Кличко передав двом підрозділам на сході України 200 FPV-дронів

Як повідомлялося, батальйони 112-ї окремої бригади ТРО, яка була сформована у Києві, воюють на передовій на кількох напрямках фронту. Зокрема, на Херсонщині, Запоріжжі, під Бахмутом та Кремінною.

Фото: Телеграм Віталій Кличко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-