У Голосіївському районі Києва під завалами можуть бути загиблі - Клименко

У Голосіївському районі Києва під завалами можуть бути загиблі - Клименко

Укрінформ
У Голосіївському районі Києві під завалами пошкодженої внаслідок російської ракетної атаки багатоповерхівки можуть бути загиблі.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

Вранці 7 лютого під масовану російську ракетну атаку потрапили шість регіонів України.

У Києві постраждали близько 10 людей у Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджені комунікації. На місцях працюють рятувальники та поліція. 

У Голосіївському районі є руйнування у 18-поверховому будинку, там підрозділи ДСНС евакуюють людей та ліквідовують пожежу. Під завалами, ймовірно, є загиблі. Також спалахнула будівля СТО та автомобілі, підкреслив Клименко.

У Миколаєві внаслідок ракетної атаки окупантів загинула одна людина. Пошкоджені 20 приватних будинків та газова мережа. На місці розгорнуті намети ДСНС, залучені психологи.

Близько 6:00 ворог вдарив по Харкову. Двоє людей постраждали, підрозділи ДСНС врятували одну людину. Рятувальники обстежують територію, підкреслив міністр.

Читайте також: У столиці перекрили вулицю Гната Хоткевича для ліквідації наслідків ракетної атаки

За словами Клименка, у Київській області, в Бучанському та Фастівському районах, пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих. 

У Дніпропетровській та Львівській областях, за оперативними даними, минулося без постраждалих, додав очільник МВС.

Як повідомляв Укрінформ, протиповітряна оборона вранці 7 лютого знищила над Києвом та в районі столиці близько 20 ворожих ракет.

Фото: ВВС Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-