У Києві Сунак поспілкувався із жителями будинку, що постраждав внаслідок ракетного удару

У Києві Сунак поспілкувався із жителями будинку, що постраждав внаслідок ракетного удару

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час свого візиту до України на власні очі побачив наслідки терористичного удару Росії по багатоповерхівці Києва та поспілкувався з її жителями та рятувальниками.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

"У цьому будинку проживало понад 700 людей. Внаслідок ракетного удару окупантів 4 осіб загинули, 50 постраждали, сотні залишилися без житла", - зазначив Клименко.

Він разом із Ріші Сунаком та заступником керівника Офісу Президента України Олексієм Кулебою подякували рятувальникам ДСНС, які першими приїхали на місце події та діставали постраждалих з-під завалів. Також поспілкувались із жителями, які втратили оселі та транспорт, але не втрачають впевненості у перемозі України. 

 

«Велика Британія є нашим надійним і потужним партнером, другом. Підписаний сьогодні двосторонній безпековий договір - результат масштабних зусиль Президента України та Офісу Глави держави. Це історичний крок на шляху отримання безпекових гарантій для України», - підкреслив Клименко.

Читайте також: Британія надає Україні найбільший пакет оборонної допомоги від початку війни - Сунак

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак, який прибув у п’ятницю з візитом до Києва, провели переговори і підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-