Ракетна атака 2 січня: у пошкоджену багатоповерхівку на Солом’янці почали повертати тепло

Ракетна атака 2 січня: у пошкоджену багатоповерхівку на Солом’янці почали повертати тепло

Фото
Укрінформ
У Києві теплоенергетики завершили відновлювальні роботи на обладнанні теплопункту в Соломʼянському районі, пошкодженого уламками під час російського ракетного удару 2 січня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Після відновлення обладнання фахівці поступово відновлюють теплопостачання будинку», - зазначили у комунальному підприємстві «Київтеплоенерго».

Цей теплопункт забезпечує опаленням і гарячою водою 9 під’їздів пошкодженої багатоповерхівки, у які мешкають близько 800 киян. У результаті падіння ракетних уламків була знищена значна частина обладнання, зруйновані перекриття та стіни будівлі теплопункту, а також пошкоджені тепломережі, якими постачалось тепло до будинку.

«Київтеплоенерго» працювало разом із Державною службою з надзвичайних ситуацій і Київською службою порятунку, поліцією та волонтерами. Вже наступного дня після обстрілу аварійна бригада розпочала ремонтно-відновлювальні роботи, до яких були задіяні до 20 осіб та 5 одиниць спецтехніки.

Читайте також: У Вишневому встановлюють вікна у будинках, пошкоджених під час останніх атак РФ

Унаслідок ракетних обстрілів 29 грудня та 2 січня вибуховою хвилею також були пошкоджено вікна в деяких котельнях «Київтеплоенерго». Станом на 9 січня на цих об’єктах вже завершено роботи із скління.

Ракетна атака 2 січня: у пошкоджену багатоповерхівку на Солом’янці почали повертати тепло / Фото: КМДА

Як повідомляв Укрінформ, 2 січня російські війська здійснили чергову масовану атаку засобами повітряного нападу різних типів.

Протиповітряна оборона України знищила 72 із 99 цілей, зокрема 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал».

У Києві падіння уламків ракет відбулося на територію Солом’янського, Голосіївського, Печерського, Оболонського, Деснянського, Святошинського, Подільського, Дарницького та Шевченківського районів.

Станом на 9 січня відомо про трьох загиблих у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-