Через перекриття руху на бульварі Міхновського змінять маршрути громадського транспорту

Через перекриття руху на бульварі Міхновського змінять маршрути громадського транспорту

Укрінформ
У Києві з суботи, 6 січня, тролейбуси №№ 1, 42-Д, а також маршрутні таксі №№ 205, 239 курсуватимуть за зміненими маршрутами через обмеження руху на бульварі Миколи Міхновського.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Зокрема, тролейбусний маршрут № 1 у напрямку вул. Маршальської буде організовано: ст. м. «Либідська» – вул. Антоновича – бульв. Миколи Міхновського – просп. Науки, далі за власним маршрутом (без заїзду на просп. Валерія Лобановського).

Читайте також: У Херсоні через пошкодження обстрілами контактної мережі не ходили тролейбуси

Тролейбус № 42-Д рухатиметься в напрямку вул. Ольжича за маршрутом: ст. м. «Либідська» – вул. Антоновича – бульв. Миколи Міхновського – просп. Науки – вул.Саперно-Слобідська – просп. Науки – просп. Валерія Лобановського, далі за власним маршрутом.

Також маршрутні таксі №№ 205, 239 їздитимуть від Дарницької площі та ст. м. «Либідська» до просп. Миколи Міхновського за власними маршрутами, далі – просп. Науки – вул. Саперно-Слобідська – просп. Науки – просп. Валерія Лобановського, далі за власними маршрутами.

Читайте також: У Чернігові відновили пошкоджену ворожими обстрілами тролейбусну мережу

Раніше у КМДА повідомляли, що з 6 січня рух на з’їзді з бульвару Миколи Міхновського в напрямку до проспекту Валерія Лобановського буде перекрито до закінчення ремонтних робіт на цій ділянці. На цей період об’їзд здійснюватиметься через вул. Саперно-Слобідську.

Як повідомляв Укрінформ, у місцях просідання ґрунту поблизу станції київського метро «Деміївська» проводяться геологічні дослідження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-