Відмова у безкоштовному проїзді: КМВА реагуватиме на порушення прав військових

Відмова у безкоштовному проїзді: КМВА реагуватиме на порушення прав військових

Укрінформ
Київська міська військова адміністрація вживатиме заходів для унеможливлення порушення прав військовослужбовців у пасажирському транспорті.

Як передає Укрінформ, про це КМВА повідомляє у Телеграмі.

Як зазначив начальник КМВА Сергій Попко, «одне з проблемних питань, з яким зіштовхуються воїни, це порушення їхніх прав під час пасажирських перевезень. Найчастіше - це випадки неправомірної відмови безкоштовно перевозити військових та ветеранів у міському транспорті за посвідченням учасника бойових дій».

Тому КМВА спільно із територіальним відділом державного нагляду у м. Києві Укртрансбезпеки вживатиме потрібних заходів для унеможливлення таких випадків, підкреслив він.

За словами Попка, «якщо таке правопорушення вчинено по відношенню до вас чи ви стали свідком, як перевізник міського транспорту відмовився перевозити іншу особу з посвідченням УБД, невідкладно телефонуйте до гарячої лінії Укртрансбезпеки за номером 068 332 70 01 або пишіть на електронну адресу kyiv@dsbt.gov.ua».

Читайте також: У Києві оплата проїзду банківською карткою вже доступна у всіх видах комунального транспорту

Посадові особи Укртрансбезпеки реагуватимуть на повідомлення, виїжджатимуть на місця скоєння правопорушення і складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення на наземному транспорті, запевнив начальник КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, уряд спростив процедуру призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг для ветеранів та членів їхніх родин.

Фото: КМВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-