Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли до Різдва

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли до Різдва

Фото
Укрінформ
У столиці на Поштовій площі скульптури малюків-засновників Києва - Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либідь - до Різдва одягли у костюми янголів, а також у форму українського енергетика.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив автор скульптурної композиції Володимир Журавель, опублікувавши світлини з маленькими засновниками Києва.

«Традиційно переодягнули малюків! Для мене це завжди символічна дія! Раніше вони вже вбиралися у військову форму, національні костюми, костюми медиків…В цей раз - в янголів, оскільки Різдво. Також одного з малюків я дуже символічно вдягнув у форму українського енергетика. Тому що енергетики сьогодні несуть світло людям! А світло - це життя», - зазначив він.

Журавель нагадав, що у прифронтовому регіоні під час чергового обстрілу було важко поранено п’ятьох енергетиків, тому важливо, пам’ятати про важку працю людей, які захищають і несуть світло. «І побажати, щоб було світло і тепло в кожній хаті, в кожному серці! Побажати, щоб це світло розповсюдилось! В цей день, і взагалі протягом нашого життя, щоб ми несли світло!» - зауважив він.

Також автор скульптурної композиції маленьким засновникам Києва привітав українців із Різдвом Христовим. «Христос народився! Славімо Його! Світло обовʼязково переможе!» - наголосив Журавель.

Читайте також: Українські християни вперше офіційно святкують Різдво 25 грудня

Як повідомляв Укрінформ, у столиці на Поштовій площі скульптури малюків-засновників Києва - Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либідь - до Великодня одягли у костюми захисника, янгола, козака, а також у вишиванку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-