Столичний ресторан «Щекавиця» знову виставили на аукціон

Столичний ресторан «Щекавиця» знову виставили на аукціон

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізиних осіб виставляє на повторний продаж ресторан «Щекавиця» у Києві за стартовою ціною у 15,2 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Ресторан «Щекавиця» у Києві – знову на торгах. 27 грудня у системі Прозорро. Продажі відбудеться чергова спроба знайти для активів АТ «Банк Січ» нового власника", - йдеться в повідомленні.

Одним лотом на торги виставлено нежитлове приміщення – ресторан «Щекавиця», загальною площею 884,7 кв.м, за адресою м. Київ, вул. Костянтинівська 46/52. А також дебіторська заборгованість, основні засоби (майже 3,5 тис. одиниць), та торговельна марка (знаки для товарів і послуг) Schekavica.

Серед основних засобів, виставлених на торги у складі лоту, зокрема: ресторанний посуд, меблі та професійне кухонне обладнання.

Читайте також: З початку року до банків, що перебувають в управлінні Фонду гарантування, надійшли ₴ 6,8 мільярда

Аукціон відбудеться за англійською моделлю. Початкова ціна – 15,2 млн грн.

У Фонді гарантування нагадали, що запланований на 27 грудня аукціон стане 18-ю спробою продати актив. Попри те, що попередній аукціон завершився успішно, переможець торгів не розрахувався за лот. Тому результати продажу були скасовані, а торги визнано такими, що не відбулися. У результаті з учасника аукціону було стягнуто гарантійний внесок, а активи перевиставлено на нове коло торгів.

Як повідомлялося, 10 серпня 2022 року в АТ «Банк Січ» після визнання його неплатоспроможним було запроваджено тимчасову адміністрацію. З 10 жовтня 2022 року строком на три роки розпочато процедуру ліквідації банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-