Перегін між станціями метро «Почайна» і «Тараса Шевченка» закривати не планують - КМДА

Перегін між станціями метро «Почайна» і «Тараса Шевченка» закривати не планують - КМДА

Укрінформ
Ділянка тунелів між станціями метро «Почайна» та «Тараса Шевченка» потребує планового ремонту, який виконають влітку наступного року.

На час виконання робіт закриття перегону не планується.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації з посиланням на КП «Київський метрополітен», передає Укрінформ.

«Ділянка тунелів між станціями метро «Почайна» та «Тараса Шевченка» Оболонсько-Теремківської лінії потребує проведення планового ремонту, який виконають влітку наступного року. На час виконання робіт закриття перегону не планується», - йдеться в повідомленні.

У комунальному підприємстві запевнили, що фахівці метрополітену ведуть постійний нагляд за станом тунельних споруд на всіх ділянках ліній метрополітену, особливо побудованих у складних інженерно-геологічних і гідрогеологічних умовах.

Читайте також: У КМДА кажуть, що ґрунт біля метро «Деміївська» просів ще до закриття шести станцій «синьої» гілки

Крім того, у КМДА попросили представників медіа не поширювати неправдиву інформацію.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня столична влада оголосила про зупинення руху поїздів на відрізку між станціями «Либідська» і «Деміївська» Оболонсько-Теремківської лінії метро у зв'язку з підтопленням тунелю на вказаній ділянці.

У понеділок, 18 грудня, низка українських ЗМІ та Телеграм-каналів розповсюдили інформацію про закриття станцій метро «Почайна» та «Тараса Шевченка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-