В організацію руху на дорогах Києва внесли зміни після підтоплення станцій метро - Клименко

В організацію руху на дорогах Києва внесли зміни після підтоплення станцій метро - Клименко

Укрінформ
Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації із підтопленням декількох станцій метро у Києві вирішила впровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. 

Голова МВС наголосив, що через закриття підземки основне навантаження з перевезення громадян припаде на наземний громадський транспорт. Відповідно транспорту стане більше, тож дорожній рух може значно ускладнитися.

«Тому вніс пропозицію, яку підтримали під час засідання Комісії: впроваджуємо зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці», – повідомив міністр.

За словами Клименка, планується, зокрема, збільшити пропускну спроможність громадського транспорту, відрегулювати хронометраж перемикання сигналів світлофора, перенести для зручності зупинки громадського транспорту та змінити деякі дорожні знаки.

Також у столиці працюватимуть посилені патрулі.

«Детальніше про зміни розкажуть у Департаменті патрульної поліції. Обовʼязково детально анонсуємо всі нововведення, які, переконаний, попередять транспортний колапс у столиці», – зазначив міністр.

Читайте також: Поворозник про ремонт метро: Підтоплення тунелю - це лише частина проблеми

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня влада Києва оголосила про зупинення руху поїздів на відрізку між станціями «Либідська» і «Деміївська» Оболонсько-Теремківської лінії метро.

За попередніми даними, вказані обставини виникли у зв’язку з розгерметизацією тунелю та появою тріщин у його стінах, що призвело до підтоплення тунелю на вказаній ділянці метрополітену.

У зв’язку з підтопленням тунелів правоохоронці почали досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-