Поліція Києва перейшла на посилений режим роботи біля станцій метро «Либідська» і «Теремки»

Поліція Києва перейшла на посилений режим роботи біля станцій метро «Либідська» і «Теремки»

Укрінформ
Працівники патрульної поліції Києва перейшли на посилений режим роботи, зокрема біля станцій метро «Либідська» і «Теремки».

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає кореспондент Укрінформу.

«Хочу зазначити, що зараз екіпажі патрульної поліції несуть службу у посиленому варіанті, особливо на станції метро «Либідська», а також на «Теремках», - сказав Білошицький.

За його словами, у понеділок зранку на ділянці дороги біля метро «Теремки» на проспекті Глушкова зафіксоване значне збільшення кількості транспорту. Правоохоронці пов’язують це з тим, що для багатьох громадян проблематично на громадському транспорті дістатися до місця призначення, поки що не всі перебудували свої маршрути руху.

«Ми закликаємо громадян по змозі все ж таки користуватися громадським транспортом або планувати свої маршрути, щоб не навантажувати лише одну вулицю», - наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Читайте також: Кличко - про «синю» гілку метро: Пів року - приблизний термін закриття станцій, він може змінитися

За його словами, на низці вулиць тимчасово наноситься спеціальна дорожня розмітка, яка передбачатиме смугу для громадського транспорту, зокрема на Васильківській у Голосіївському районі і Великій Васильківській.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня влада Києва оголосила про зупинення руху поїздів метро на відрізку між станціями "Либідська" і "Деміївська" у зв’язку з розгерметизацією тунелю та появою тріщин у його стінах, що призвело до підтоплення.

У зв’язку з підтопленням тунелів правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Було організовано рух наземного транспорту, що дублює маршрути закритих станцій метро.

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що закриття станцій метро на "синій" гілці триватиме орієнтовно пів року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-