У КМВА уточнили наслідки нічного удару по Києву

У КМВА уточнили наслідки нічного удару по Києву

Оновлено
Укрінформ
Унаслідок роботи ППО сталося падіння уламків у Дарницькому районі, постраждалим на місці надана медична допомога. Інформація щодо падіння уламків в Голосіївському районі не підтвердилася.

Про це Київська МВА повідомляє в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку ворог намагався завдати по Києву ракетного удару. Приблизно за сценарієм як і рівно місяць тому, 11 листопада, коли в бік столиці була випущена балістика. Сьогодні, 11 грудня, орієнтовно о 4:00 рашисти завдали чергового удару ракетами, попередньо, балістичного типу. Сили та засоби протиповітряної оборони вразили всі ворожі цілі. (Остаточно тип та кількість ракет повідомлять Повітряні Сили)», - написав очільник МВА Сергій Попко.

Читайте також: Ворог запустив по Києву балістику, ППО знищила вісім цілей - Повітряні сили

За попередніми даними, внаслідок роботи ППО сталося падіння уламків в Дарницькому районі. Є постраждалі, їм на місці була надана медична допомога.

Інформація щодо падіння уламків в Голосіївському районі не підтвердилась, наголосив Попко

«Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються», - додав очільник КМВА.

Читайте також: Нічна атака на Київ: Кличко каже про чотирьох постраждалих

Невдовзі Попко уточнив: «Під час відбиття ракетного удару по столиці сталося падіння уламків ракет в Дарницькому районі міста. Травми отримало четверо мешканців Бортничів».

Зокрема, чоловік 1992 р.н. отримав осколкове поранення нижніх кінцівок. Перша медична допомога йому надавалася на місці. Троє жінок 1963, 1990 та 1992 р.н. – у всіх гостра реакція на стрес, допомога теж надавалася на місці.

Як повідомлялося, цієї ночі у столиці було чути серію вибухів, Повітряні сили ЗСУ повідомили про ракетну небезпеку для Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-