У Києві продовжили ремонт на Кільцевій дорозі – рух обмежений до кінця грудня

У Києві продовжили ремонт на Кільцевій дорозі – рух обмежений до кінця грудня

Укрінформ
У Києві обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе через ремонтні роботи буде продовжено до кінця грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Триває капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе, що розпочався наприкінці вересня», - ідеться у повідомленні.

Як інформує комунальна корпорація «Київавтодор», через несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею, що призвело до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року.

У межах капітального ремонту дорожники влаштовують нову систему дощової каналізації. Це збільшить пропускну спроможність води під час опадів і не допустить підтоплення. Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.

Читайте також: У Києві до 10 грудня обмежать рух на шляхопроводі поблизу метро «Лівобережна»

Паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.

Оновлення Кільцевої дороги – це важливий проєкт для столиці, що комплексно з’єднає три ділянки відремонтованої дороги та забезпечить безперебійний рух транзитного транспорту в об’їзд столиці.

У КМДА нагадали, що рух транспорту обмежено на двох смугах ділянки Кільцевої дороги в кожному напрямку. Також закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вулицю Миколи Трублаїні та з вулиці Миколи Трублаїні на Кільцеву дорогу (у сторону Одеської площі).

Як повідомляв Укрінформ, у Києві відкрили рух спецтранспорту та автобусів Подільсько-Воскресенським мостом.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-