В Охматдиті відкрили відремонтоване укриття

В Охматдиті відкрили відремонтоване укриття

Фото
Укрінформ
У Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» цього тижня відбулося офіційне відкриття відремонтованого укриття.

Як передає Укрінформ, про це НДСЛ «Охматдит» повідомляє у Фейсбуці.

«В Охматдиті безпечним укриттям для сотень дітей, батьків та медпрацівників слугує місце під одним з корпусів лікарні. Під час повітряної тривоги в це приміщення інколи спускається близько 120 людей: хворі діти та їх батьки з відділень ендокринології, неврології, педіатричних відділень, пацієнти з рідкісними захворюваннями, грудні дітки з мамами», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що багатьом з них необхідно продовжувати медичні процедури навіть під час атак, і саме це приміщення - найближчий варіант.

Капітальні ремонтні роботи тривали понад 2 місяці.

«Завдяки команді Охматдиту, нашим друзям та благодійникам вдалося пофарбувати стелю та стіни, демонтувати підлогу, облаштувати укриття необхідними меблями, інженерними мережами, санвузлами та кімнатами для відпочинку, замінити систему вентиляції. Також там для діток з’явились нові іграшки, різноманітні ігри, книги, розмальовки, телевізор та інтернет. Крім цього, в укритті знаходиться все необхідне для підтримки безперервного лікування», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді в Охматдиті запрацював новітній комп'ютерний томограф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-