У Києві 23-26 листопада пройдуть безкоштовні екскурсії для дорослих і дітей

У Києві 23-26 листопада пройдуть безкоштовні екскурсії для дорослих і дітей

Укрінформ
У Києві з 23 по 26 листопада проведуть шість безоплатних екскурсій, зокрема екоекскурсію для дітей до Будинку природи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували для киян та гостей міста шість безоплатних екскурсій.

Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою. Місця зустрічей вказані в анкетах.

З екскурсією "Прогулянка Старим Києвом" (реєстрація) можна пройтися у четвер, 23 листопада, о 15:00.

Учасники екскурсії зможуть дізнатися про будівництво Володимирського собору, познайомитися з історіями Золотих воріт, Собору святої Софії тощо.

Маршрут почнеться біля Володимирського собору, пройде через будинок Гольденберга до Золотих воріт.

У четвер, 23 листопада (реєстрація), та п’ятницю (реєстрація), 24 листопада, о 15:00 можна потрапити на екскурсію "Все починається з Університету". її учасникам розкажуть, як університет дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також познайомлять з історією створення біля червоного корпусу парку і ботанічного саду.

Читайте також: Шлях від Софії до Лаври готується стати одним із «Культурних маршрутів» Ради Європи - Карандєєв

Маршрут пройде від станції метро "Університет" через Ботанічний сад імені академіка О.В.Фоміна до червоного корпусу КНУ та бібліотеки імені В. І. Вернадського. Закінчиться екскурсія прогулянкою парком Шевченка.

Екскурсія "Київ хрещатий" (реєстрація), під час якої можна ознайомитися зі старовинним містом, його історією та людьми, які формували, створювали і будували місто, відбудеться у суботу, 25 листопада (початок об 11:30).

Також у суботу, 25 листопада, о 15:00 розпочнеться дитяча еко-екскурсія “Мандрівка до Будинку природи” (реєстрація).

На шляху до Будинку природи юні дослідники дізнаються про важливість впливу навколишнього середовища на життя людини, після чого в самому будинку ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також отримають безліч нових емоцій.

Читайте також: У Музеї Києва відкриється виставка старовинних ялинкових прикрас і різдвяних артефактів

Маршрут почнеться у парку Шевченка через бульвар Тараса Шевченка до Національного комітету Товариства Червоного Хреста України і Державного агентства водних ресурсів України. Закінчиться екскурсія у київському міському Будинку природи.

Екскурсія “Київ історичний”, де можна ознайомитися з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою, Майданом Незалежності та Подолом, розпочнеться об 11:30 26 листопада (реєстрація).

Як повідомляв Укрінформ, у Києві в Українському домі відкрили виставку “Майдан: народження мрії. Перший бій”, присвячену 10-й річниці Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-