У столиці викрили групу наркодилерів з «товаром» на мільйон

У столиці викрили групу наркодилерів з «товаром» на мільйон

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці викрили групу наркодилерів з «товаром» на 1 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Києва чотирьом чоловікам повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, двоє жителів Полтавської області та двоє жителів Києва налагодили мережу розповсюдження канабісу на території столиці.

Так, двоє підозрюваних на території домоволодіння в Полтавській області здійснювали переробку та фасування наркосировини з метою подальшої відправки посилками до Києва, а інші двоє підозрюваних здійснювали безпосередній збут вказаних речовин на території столиці.

Щомісячний дохід зловмисників від заняття наркобізнесом становив близько 500 тис. грн.

В ході досудового розслідування правоохоронці провели чотири оперативні закупки наркотичного засобу - «канабісу» на загальну суму 225 тис. грн.

Під час обшуків за місцями проживання підозрюваних у столиці та Полтавській області правоохоронці вилучили близько 3 кг марихуани, 15 кг зрізаних рослин конопель, ноутбуки, мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, подрібнювач, поліетиленові вакуумні пакети, картонні коробки та інші ємності з залишками речовини рослинного походження, та грошові кошти, отримані від злочинної діяльності.

Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 1 млн грн.

Читайте також: Поліція Молдови вилучила партію наркотиків з України на ₴2,2 мільйона

Наразі усім затриманим повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Відносно трьох підозрюваних обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, одному підозрюваному у виді домашнього арешту.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні столичні правоохоронці викрили громадянина Іспанії, який збував у Києві кокаїн, зловмисник затриманий, йому оголошена підозра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-