На станції метро «Золоті ворота» відкрили виставку «Сталь Перемоги»

На станції метро «Золоті ворота» відкрили виставку «Сталь Перемоги»

Фото
Укрінформ
У вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрилась виставка «Сталь Перемоги», яка триватиме до 10 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Зазначається, що організаторами виставки є музей-майстерня Івана Кавалерідзе.

«Виставка присвячена людям, які творять долю України. Проєкт засвідчує, що Перемога – це результат спільної роботи всіх верств суспільства: від військових, які захищають Україну, до медиків, волонтерів, правозахисників, журналістів тощо», - ідеться у повідомленні.

На стендах зображені портрети солдатів різних військових підрозділів, їхні історії та важливі битви. Роботи демонструють роль волонтерів, учителів, митців, хліборобів, електромонтерів і багатьох інших у формуванні культурної та економічної репутації України.

А також внесок працівників комунальних служб, електромонтерів, працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та інших, які підтримують життєдіяльність Української держави.

Як зазначають організатори заходу, ця виставка нагадує нам, що кожна історія героїзму, незалежно від професії, – важлива складова загального досягнення Перемоги.

Читайте також: У Києві відкрилась виставка художника Івана Марчука «Свою Україну любіть»

На станції метрополітену виставлена репродукція робіт, проте переглянути оригінали картин можна в музеї-майстерні Івана Кавалерідзе з 14 листопада, додали у КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві презентували проєкт "Територія Гідності у доповненій реальності: музеєфікація пам’яток Майдану", за допомогою якого всі охочі зможуть побачити 10 найвідоміших об’єктів Революції гідності у доповненій реальності.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-