У Києві до тепла підключили майже всі будинки

У Києві до тепла підключили майже всі будинки

Укрінформ
Столична влада разом із комунальниками виконала всі заплановані й необхідні для старту опалювального сезону роботи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на мера столиці Віталія Кличка.

«Опалювальний сезон ми розпочали 9 жовтня. Першими до тепла почали підключати об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників. Тижнем пізніше – з 16 жовтня – розпочали підключення до тепла і житлових будинків. І вже зараз можна сказати, що столиця стабільно увійшла в опалювальний сезон», - зазначив Кличко.

Читайте також: Теплопостачальники заборгували Нафтогазу 95 мільярдів

За його словами, на сьогодні до тепла підключені, практично, всі будинки, що знаходяться в управлінні комунальних керуючих компаній. За індивідуальними заявками продовжують підключати будинки ОСББ, ЖБК, відомчі, а також заклади соціальної сфери: дитячі садки – з теплом уже 99,4%, школи – 97,1%, пологові будинки – 92,3%, медичні стаціонари – 93,3%.

Мер Києва нагадав, що близько сотні котелень міста можливо оперативно переключити на роботу від генераторів. Таку ж можливість сьогодні забезпечено для 150 бюветних комплексів. Придбані мобільні пересувні котельні, у разі необхідності, забезпечать на певний період теплом медичні заклади, школи та пункти обігріву.

За словами міського голови, паралельно столичні комунальники продовжують відновлення пошкодженого чи зруйнованого минулої зими росіянами обладнання на об’єктах критичної інфраструктури. Місто виділило на ці потреби близько мільярда гривень, до кінця року заплановані ремонти будуть виконані.

Читайте також: Чернишов назвав фактори, які можуть дозволити пройти опалювальний сезон без імпорту газу

Як повідомляв Укрінформ, система теплопостачання Києва працює на мінімальних параметрах, враховуючи температуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-