У Києві розважальний заклад порушив комендантську годину, на адміністратора склали протокол

У Києві розважальний заклад порушив комендантську годину, на адміністратора склали протокол

Відео
Укрінформ
У Києві правоохоронці притягнули до відповідальності адміністратора одного з розважальних закладів Печерського району за порушення обмежень, встановлених на період воєнного стану.

Про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Встановлено, що розташований на вулиці Федорова заклад функціонував із порушенням комендантської години й реалізовував відвідувачам алкоголь у заборонений час.

Інформація про роботу згаданого закладу надійшла до поліції від представника медіа. Надалі відповідні відеоматеріали були оприлюднені в соціальних мережах.

Читайте також: На Херсонщині змінили тривалість комендантської години

Стосовно адміністратора закладу поліцейські склали протокол за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями тощо) Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає від 6,8 до 13,6 тисячі гривень штрафу.

З працівниками закладу проведена превентивна робота.

Читайте також: У Києві запровадять нові перепустки на авто для пересування під час комендантської години

Правоохоронці закликають усіх громадян дотримуватися правопорядку та законності й не порушувати комендантську годину, яка діє у столиці з 00:00 до 05:00.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з рішенням Ради оборони міста Києва, закладам громадського харчування дозволено працювати до 23:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-