Слідом за овочерізками - стільці на 1,3 мільйона: столичній чиновниці оголосили ще одну підозру

Слідом за овочерізками - стільці на 1,3 мільйона: столичній чиновниці оголосили ще одну підозру

Укрінформ
У Києві посадовиці Дніпровської районної державної адміністрації повідомили ще одну підозру в розтраті 1,3 млн грн на закупівлі стільців для укриттів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Згідно з матеріалами слідства, підозрювана, бувши уповноваженою особою щодо організації публічних закупівель, закупила стільці для облаштування укриттів по завищеній вартості.

Читайте також: Закупівля овочерізок в укриття за завищеною ціною: столичній чиновниці оголосили підозру

При цьому посадовиця проігнорувала той факт, що комерційна пропозиція учасника не відповідала ринковій, а умови договору суперечили інтересам держави.

Сума збитків становить понад 1,3 млн грн.

У прокуратурі нагадали, що раніше вказаній посадовій особі повідомили про підозру за фактом розтрати 460 тис. грн бюджетних коштів при закупівлі овочерізок за завищеною вартістю.

Як повідомляв Укрінформ, 11 вересня суд тимчасово відсторонив від посади начальницю відділу управління освіти Дніпровської РДА та обрав їй запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-