У Києві провели понад 90% гідравлічних випробувань тепломереж

У Києві провели понад 90% гідравлічних випробувань тепломереж

Укрінформ
У Києві триває підготовка до опалювального сезону, на сьогодні виконані понад 90% гідравлічних випробувань теплових мереж і джерел, виявлені і ліквідовані понад дві тисячі пошкоджень.

Про це Київська міська державна адміністрація повідомила з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, передає Укрінформ.

Як повідомляється, на предмет готовності до зими проінспектовані окремі об’єкти Дніпровського району столиці. До цього такі перевірки проведені у Голосіївському, Оболонському, Деснянському й Солом'янському районах.

"Половину районів ми вже перевірили в контексті рівня підготовки до опалювального сезону. Попри те, що в кожному районі існує своя проблематика, завдання перед усіма службами одне – ретельна технічна підготовка інфраструктури до роботи взимку, наявність алгоритму дій у випадку різних надзвичайних ситуацій", – підкреслив Пантелеєв.

Він наголосив, що всі теплоджерела, мережі й будинкові системи, незалежно від форми власності та управління, мають бути готові до пуску тепла, а всі жителі – вчасно отримати послугу.

Читайте також: У Святошинському районі Києва замінили пошкоджену ділянку магістральної тепломережі

Під час проведення оперативного штабу з підготовки до зими заступник голови КМДА ще раз звернувся до представників районів, що повинні в індивідуальному порядку вирішити питання з приватними котельнями, у яких є заборгованість за газ, неукладені договори на постачання газу або інші проблеми.

Як повідомляв Укрінформ, у Святошинському районі Києва замінили частину аварійної ділянки тепломережі, збудованої 43 роки тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-