У столиці «накрили» нелегальну мережу гральних закладів

У столиці «накрили» нелегальну мережу гральних закладів

Фото
Укрінформ
Київські правоохоронці припинили функціонування нелегальної мережі гральних закладів, за адресами місць, де незаконно надавалися гральні послуги, провели 16 обшуків.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Національної поліції у місті Києві повідомляє в Телеграмі.

“Слідчі поліції Києва спільно із детективами Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві у складі Міжвідомчої слідчої групи за оперативного супроводження управління стратегічних розслідувань у м. Києві та під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури викрили та припинили діяльність нелегальної мережі гральних закладів”, - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці провели 16 обшуків за адресами місць, у яких без відповідних дозвільних документів незаконно проводилися азартні ігри, лотереї, надавалися інші гральні послуги.

В результаті обшуків у приміщеннях в декількох районах Києва вилучено моноблоки, монітори, телевізори, телефони та інше технічне обладнання. Загальна вартість вилученого майна становить 4 мільйони гривень.

Досудове розслідування здійснюється за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України – незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей.

Читайте також: У Києві викрили керівників банку, через який «відмили» майже ₴5 мільярдів підпільного казино

Санкція статті передбачає штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, із позбавленням права займатися певною діяльністю строком на один рік.

Як повідомляв Укрінформ, Бюро економічної безпеки викрило та зупинило діяльність пʼяти незаконних гральних закладів у Білій Церкві.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-