У Білій Церкві викрили п’ять нелегальних гральних закладів

У Білій Церкві викрили п’ять нелегальних гральних закладів

Укрінформ
Бюро економічної безпеки викрило та зупинило діяльність 5 незаконних гральних закладів у Білій Церкві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Ігрові зали працювали упродовж тривалого часу без створення юридичної особи та необхідних ліцензій. Заклади розташовувалися в основному на перших поверхах житлових будинків та в окремих МАФах", - йдеться в повідомленні.

Добова виручка у кожному закладі становила від 25 до 50 тисяч гривень. В одному із закладів діяли особливі правила: гравці мали сплачувати адміністрації закладу відкати навіть від суми програшу.

Детективи БЕБ за результатами обшуків місць розташування нелегальних гральних закладів вилучили 63 системних блоки, 79 моніторів, касові апарати, інші технічні засоби та матеріальні цінності, які використовувалися у незаконній діяльності. Окрім того, вилучено чорнову бухгалтерію та мобільні телефони фігурантів.

Читайте також: На Київщині викрили шість підпільних гральних закладів - БЕБ

Як повідомлялося, станом на перше червня у детективів Бюро економічної безпеки України на досудовому розслідуванні перебуває 87 кримінальних проваджень за фактами протиправної діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор. Детективи БЕБ в межах цих кримінальних проваджень провели понад 130 обшуків, за результатами яких вилучено комплекти комп’ютерного обладнання, столи для гри в рулетку, ігрові автомати та інше технічне обладнання. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 14 млн грн.

Фото: БЕБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-