На Воскресенському проспекті до кінця жовтня обмежать рух - наноситимуть захисне покриття

На Воскресенському проспекті до кінця жовтня обмежать рух - наноситимуть захисне покриття

Фото
Укрінформ
На Воскресенському проспекті в Києві із 17 серпня до початку жовтня триватимуть роботи з влаштування захисного покриття на дороги.

Про це повідомили у КМДА, передає Укрінформ.

"На Воскресенському проспекті влаштують захисне покриття, яке продовжить термін експлуатації дороги на 5-7 років та дозволить зекономити кошти на утримання. Роботи розпочнуть із 17 серпня та завершать на початку жовтня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на час ремонту фахівці послідовно перекриватимуть смуги, а швидкість на ділянці обмежать до 40 км/год.

Згідно з повідомленням, перед влаштуванням захисного тонкошарового покриття спеціалісти виконали роботи з вирівнювання бортового каменю, люків, решіток зливостоків та провели дрібний ремонт покриття.

Нове полотно влаштують за технологією «СларіСіл». Воно складатиметься з двох шарів: нижній шар вирівнює та цементує пошкоджену основу, верхній – виконує захисну функцію та забезпечує достатню шорсткість. Загалом на Воскресенському проспекті облаштують захисне тонкошарове покриття площею 93 тис. кв. м.

Читайте також: У Святошинському районі Києва замінили пошкоджену ділянку магістральної тепломережі

Застосування технології дозволяє продовжити час експлуатації покриття та відтермінувати проведення капітального ремонту. Після завершення основних робіт дорожники нанесуть розмітку з використанням зносостійкого матеріалу – холодного пластику.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві із 15 до 31 серпня через новий етап капітального ремонту на вулиці Олександра Довженка частково обмежать рух транспорту.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-