У Києві розслідують загадкову смерть військового в лікарні

У Києві розслідують загадкову смерть військового в лікарні

Укрінформ
Правоохоронці у Києві з’ясовують обставини смерті військовослужбовця в одній із лікарень Солом’янського району.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, передає Укрінформ.

Як зазначається, 31-річний військовослужбовець перебував на лікуванні у медустанові з 30 червня. Пізно ввечері 16 липня його друг, який також проходив лікування і лежав з ним в одній палаті, виявив чоловіка на вулиці у збудженому та неадекватному стані. Він повідомив про це працівників муніципальної охорони медзакладу.

Співробітники муніципальної охорони разом з медиками провадили пацієнта до палати, а пізніше чоловіка перевели в реанімацію. 17 липня лікарі констатували смерть військовослужбовця.

Читайте також: Медогляди військових проводитимуть на базі цивільних лікарень - МОЗ

Слідчо-оперативна група на місці провела першочергові слідчі дії, правоохоронці опитали персонал лікарні, охоронців, вилучили відео з камер зовнішнього спостереження, а також з нагрудних бодікамер працівників муніципальної охорони. Також криміналісти ретельно оглянули бомбосховище, до якого ввечері заходив військовий.

Розпочато два кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство та ч. 1 ст. 140 ККУ – неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником.

Остаточну причину смерті військового має встановити судово-медична експертиза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-