Нічна атака на Київ: у ДСНС розповіли про наслідки

Нічна атака на Київ: у ДСНС розповіли про наслідки

Фото
Укрінформ
Унаслідок нічної атаки дронів-камікадзе, запущених російськими агресорами, зафіксовано падіння уламків у чотирьох районах столиці, двох осіб госпіталізовано, ще двом надали медичну допомогу на місці.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Фейсбуку.

«Сьогодні вночі, 13 липня, ворог здійснив чергову атаку на Київ. Попередньо, падіння уламків зафіксовано у 4 районах столиці», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, рятувальники ліквідовували пожежу на балконі 5-го поверху 16-поверхового житлового будинку. Тут було травмовано двох людей (отруєння продуктами горіння), від госпіталізації вони відмовилися. Крім того, врятовано та виведено на безпечну відстань одну особу.

За іншою адресою, у 25-поверховому житловому будинку на рівні останнього поверху сталося пошкодження фасаду будівлі без горіння. До прибуття рятувальників на місці було виявлено двох потерпілих з осколковими пораненнями, їх госпіталізовано до медичного закладу.

Читайте також: У столиці чути вибухи, працює ППО

«Ще за однією адресою сталося загоряння в 1-поверховій недіючій будівлі з розповсюдженням на дах на загальній площі 20 кв. м. Пожежу вогнеборці оперативно ліквідували», - інформують у ДСНС.

Крім того, рятувальники ліквідовували займання уламків на зеленій зоні прибудинкової території.

За іншими адресами пожеж не було.

Читайте також: Повітряна атака на Київ: у кількох районах зафіксували падіння уламків - КМВА

За даними ДСНС, на місці надзвичайних подій було залучено 95 рятувальників та 19 одиниць техніки.

Як повідомлялося, цієї ночі під час масованої атаки іранських дронів на столицю силами і засобами ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-