У Дніпровській РДА пояснили, чому в них досі працює фігурант скандалу із закупівлею барабанів

У Дніпровській РДА пояснили, чому в них досі працює фігурант скандалу із закупівлею барабанів

Ексклюзив
Укрінформ
Павло Бабій продовжує працювати на посаді заступника голови Дніпровської районної державної адміністрації міста Києва, оскільки був не звільнений, а увільнений від виконання обов‘язків очільника РДА. 

Після увільнення Бабій повернувся на попередню посаду – заступника голови, про це повідомила Дніпровська РДА у відповіді на інформаційний запит Укрінформу. 

“Бабій Павло Миколайович обіймає посаду заступника голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з 5 січня 2021 року”, - йдеться у відповіді на запит.

Зазначається, що розпорядженням Президента України від 27.01.2022 No14/2022-рп «Про тимчасове виконання обов’язків голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації» на Бабія було тимчасово покладено виконання обов’язків голови.

Читайте також: Дніпровська РДА достроково розірвала договір на придбання барабанів для укриттів

А розпорядженням від 30.06.2023 року No117/2023-рп «Про увільнення від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації» Бабія увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської районної РДА.

Читайте також: Соцмережі про скандальні закупівлі для укриттів: барабани без горнів - гроші на вітер

Як повідомляв Укрінформ, у Києві, нібито для потреб відвідувачів укриттів, закупили барабани майже на 900 тис. грн та електричні сковорідки за 600-700 тис. за одиницю. Відповідна інформація оприлюднена на сайті держзакупівель Prozorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-