Дніпровська РДА достроково розірвала договір на придбання барабанів для укриттів

Дніпровська РДА достроково розірвала договір на придбання барабанів для укриттів

Укрінформ
Кошти з бюджету міста Києва та держави на придбання барабанів для укриттів у Дніпровському районі столиці не були витрачені, а також достроково розірвано договір на їх закупівлю. 

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, передає Укрінформ. 

"Кошти з бюджету міста Києва та держави на придбання барабанів не були витрачені. А також достроково розірвано договір на закупівлю музичних інструментів (барабанів різних діаметрів) у кількості 306 штук", – зазначив т.в.о. голови Дніпровської РДА Павло Бабій. 

Крім того, Бабій зауважив, що, враховуючи суспільний резонанс та розголос у засобах масової інформації щодо закупівлі музичних інструментів, овочерізок та сковорідок управлінням освіти Дніпровської РДА, він направив відповідні листи щодо проведення службового розслідування та створення комісії для перевірки обґрунтованості і доцільності проведення цих закупівель відповідно до закону України. 

Читайте також: Соцмережі про скандальні закупівлі для укриттів: барабани без горнів - гроші на вітер

За його словами, фінансово-господарська діяльність управління освіти проводиться відповідно до бюджетного законодавства України, законодавства України про освіту та інших нормативно-правових актів. Бабій зауважив, що управління освіти здійснює закупівлю товарів, робіт і послуг як розпорядник коштів по галузях "Освіта", "Фізична культура" за напрямами, визначеними відповідними міськими програмами.

"Облік фінансово-господарської діяльності управління освіти, його структурних підрозділів та підпорядкованих закладів здійснює централізована бухгалтерія управління освіти, яка підпорядковується безпосередньо начальникові управління освіти", – сказав він. 

Як повідомляв Укрінформ, у Києві нібито для потреб укриттів закупили барабани майже на 900 тис. грн і електричні сковорідки за 600-700 тис. за одиницу. Відповідна інформація оприлюднена на сайті держзакупівель Prozorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-