Фонд захисних споруд у Києві збільшать за рахунок підземних об’єктів

Фонд захисних споруд у Києві збільшать за рахунок підземних об’єктів

Укрінформ
У Києві працюють над розширенням фонду захисних споруд, одним зі шляхів є використання як укриття підземних приміщень та просторів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Усі власники, управителі, балансоутримувачі будівель та споруд, де наявні такі підвальні, напівпідвальні, цокольні та інші приміщення тощо, що за своїми технічними характеристиками та захисними властивостями можуть слугувати для захисту людей, мають подати відповідну інформацію до районних управлінь Держслужби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві. Таке рішення прийнято під час засідання Ради оборони міста Києва", - вказується у повідомленні.

Читайте також: Фонд «Help for Ukraine» допомагає облаштовувати укриття в столиці

Зазначається, що йдеться про надання в оперативному порядку інформації щодо наявності та готовності таких приміщень до використання як захисних. Районні адміністрації мають забезпечити організаційну та координаційну роботу з власниками, управителями й балансоутримувачами, а також забезпечити регулярне інформування про стан виконання виконавчий орган Київської міської ради.

Як повідомлялося, Київ розпочав оснащення споруд цивільного захисту системами автоматизованого відкриття - перші такі системи вже встановлюють в укриттях у Дарницькому районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-