Директора департаменту КМДА відправили під цілодобовий домашній арешт

Директора департаменту КМДА відправили під цілодобовий домашній арешт

Укрінформ
Директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, якого підозрюють у розтраті 1 млн грн на відновленні тротуару, узято під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

Голосіївський районний суд Києва у повному обсязі задовольнив клопотання Київської міської прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю директору департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, який підозрюється у розтраті бюджетних коштів (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Згідно з ухвалою, на підозрюваного покладено обов’язки: прибувати до слідчого, прокурора або суду за першою вимогою; повідомляти слідчому, прокурору або суду про зміну місця свого проживання; здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон.

Читайте також: Директорові ще одного департаменту КМДА повідомили про підозру

У прокуратурі нагадують, що директору департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА повідомили про підозру у межах кримінального провадження щодо розтрати близько 1 млн гривень бюджетних коштів, виділених на відновлення тротуарів та автодороги після підключення водопроводу до житлових будинків.

Підозрюваний, розуміючи, що роботи не виконані в повному обсязі, підписав офіційні документи, які стали підставою для перерахування товариству бюджетних коштів у грудні 2022 року.

Як повідомляв Укрінформ, колишньому керівнику Департаменту будівництва та житлового забезпечення Київської міської державної адміністрації повідомили ще одну підозру у службовій недбалості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-