Справа парку «Муромець»: у КМДА співпрацюють зі слідством

Справа парку «Муромець»: у КМДА співпрацюють зі слідством

Укрінформ
Департамент економіки та інвестицій Київської міської адміністрації співпрацює зі слідством у справі щодо можливих порушень при реалізації інвестиційного проєкту в парку “Муромець”.

Як передає Укрінформ, про це заявила директор Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник, повідомляє КМДА.

“Департамент економіки та інвестицій КМДА співпрацює зі слідством, надає правоохоронним органам запитувану документацію з метою неупередженого та об’єктивного розслідування в рамках досудового розслідування Державного бюро розслідувань у кримінальному провадженні щодо можливих порушень при реалізації інвестиційного проєкту з облаштування спортивного парку на території парку “Муромець”, - заявила Мельник.

За її словами, станом на 27 червня висновки уповноважених органів щодо можливих порушень інвестором умов інвестиційного договору до департаменту не надходили. Ця інформація також відсутня і в щоквартальних звітах інвестора та замовника здійснення заходів з облаштування спортивного парку.

Читайте також: Обшуки в КМДА у червні проходили в межах досудового слідства – поліція

Разом із тим, у межах компетенції департамент підготував і направив звернення до структурних підрозділів КМДА, замовника та інвестора для опрацювання викладеної в листах ДБР інформації та вжиття заходів реагування, зауважила Мельник.

Як повідомлялося, у червні суд арештував понад 80 незаконно збудованих об’єктів нерухомості на острові “Муромець” в Деснянському районі Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-