Підозрювана у справі про резонансну ДТП депутатка Київради склала мандат

Підозрювана у справі про резонансну ДТП депутатка Київради склала мандат

Укрінформ
Депутатка Київради Ярина Ар'єва, яку підозрюють у вчиненні ДТП в стані наркотичного сп'яніння, склала депутатський мандат.

Як передає Укрінформ, про це вона написала у Фейсбуці.

“Ухвалила рішення скласти мандат депутата Київради. Написала відповідну заяву. Виконувати свої обовʼязки за цих умов неможливо - суд погіршив запобіжний захід, незважаючи на те, що я жодного разу не порушила попереднього запобіжного заходу”, - зазначила Ар'єва.

Вона наголосила, що не збирається втікати від відповідальності.

Крім того, депутатка не визнає обвинувачення в перебуванні у стані «наркотичного спʼяніння», і підкреслює, що доводитиме це в суді, як звичайна громадянка.

Вона запевнила, що з потерпілою, яка зараз перебуває за межами України, підписаний договір про повне відшкодування.

Читайте також: ДТП у стані наркотичного сп’яніння: прокуратура оскаржить домашній арешт депутатці Київради

“Пів року тому, коли під час блекауту стався цей нещасний випадок, я робила все можливе для допомоги цій жінці. Мені від початку дуже шкода, що я завдала людині ушкоджень”, - зауважила Ар'єва.

Як повідомлялося, депутатці Київради повідомили про підозру у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння, яке сталося 27 листопада 2022 року у столиці.

Потерпіла отримала переломи ключиці та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

9 червня 2023 року Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід депутатці Київради Ярині Ар'євій, підозрюваній у справі про наїзд на жінку-пішохода, з нічного на цілодобовий домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-