Сили ППО знищили навколо Києва майже 20 ворожих цілей - КМВА

Сили ППО знищили навколо Києва майже 20 ворожих цілей - КМВА

Укрінформ
Під час масованої атаки ворожих дронів-камікадзе в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено майже два десятки повітряних цілей.

Про це в Телеграмі повідомила Київська МВА, передає Укрінформ.

«482 день повномасштабного вторгнення рф в Україну. Чергова масована повітряна атака на столицю. Цього разу ворог застосував БПЛА, за попередньою інформацією - баражуючі боєприпаси «Shahed». Це лише друга атака іранськими дронами по Києву з початку місяця і перша за останні 18 днів», - указується в повідомленні.

Як зауважив очільник КМВА Сергій Попко, за звичною для масованих нападів тактикою, дрони заходили на столицю хвилями, з різних напрямків. При цьому повітряна тривога тривала понад три години.

За даними Попка, силами і засобами ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено майже два десятки ворожих цілей.

Читайте також: У Києві та області працює ППО

«Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються й уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями», - додав керівник КМВА.

Як повідомлялося, цієї ночі у столиці та багатьох областях України було оголошено повітряну тривогу у зв'язку із запуском з території Росії дронів-камікадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-