Київський метрополітен отримав другу партію варшавських вагонів

Київський метрополітен отримав другу партію варшавських вагонів

Фото
Укрінформ
Київський метрополітен отримав другу партію варшавських вагонів, наразі в загальній кількості підземка отримала 12 вагонів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Минулого тижня до столиці прибули ще шість вагонів від варшавського метрополітену. Наразі в загальній кількості метрополітен отримав 12 вагонів із 60”, - йдеться в повідомленні.

Начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський зазначив, що для столичного метрополітену це відчутна підтримка від європейських колег, адже більша частина рухомого складу виготовлена за радянських часів.

“Як і будь-яка техніка, поїзди метро потребують планових ремонтів, тому отримані вагони будуть використані як технічні донори для заміни обладнання, вузлів і деталей наявного парку вагонів метрополітену при проведенні їх технічного обслуговування та ремонту”, – підкреслив він.

Читайте також: У Києві через технічну несправність поїзда обмежували роботу «зеленої» лінії метро

Як повідомлялося, варшавський метрополітен поетапно передає 60 вагонів серії 81-717 київському метрополітену. Перший зчеп із шести вагонів прибув до столиці наприкінці квітня. Загалом постачання всіх вагонів планується до кінця поточного року.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-