Директор столичного Гідропарку «‎погорів» на хабарі

Директор столичного Гідропарку «‎погорів» на хабарі

Фото
Укрінформ
У столиці затримали директора комунального закладу "Парк культури та відпочинку "Гідропарк”, який вимагав хабар у представника приватного товариства за дозвіл на розміщення в парку дитячих каруселей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі Київська міська прокуратура.

“За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва на одержанні неправомірної вигоди викрито директора комунального закладу парк культури та відпочинку “Гідропарк” (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України)”, - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, директор комунального закладу, який підпорядковується Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, висунув вимогу представнику приватного товариства про надання йому неправомірної вигоди за дозвіл на розміщення в парку дитячих каруселей.

Читайте також: Депутат Рівненської облради «погорів» на хабарі

У ході контролю за вчиненням злочину правоохоронці задокументували передачу та одержання посадовцем 30 тис. грн за договором. У подальшому підприємець мав сплачувати особисто керівнику парку ще 20 тис. грн щомісяця.

Під час одержання вказаної суми 7 червня 2023 року посадовця затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: Київська міська прокуратура

Вирішуються питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, керівник одного з управлінь Київської міської державної адміністрації підозрюється у вимаганні хабарів за місця на столичних ярмарках.

Фото: psm7.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-